Son Dakika

YAZDAN KALMA GÜNLER GERİDE KALIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen bilgilere göre pazartesi günü itibariyle ilimizde 12 ile 15 derece arasında düşmesi ve bununla birlikte yağışlı havaların hakim olması bekleniyor.

Sıcaklıkların geçtiğimiz hafta düşüşe geçmesinin ardından bu hafta yurt genelinde adeta yazdan kalma günler yaşadık.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcaklıkların yeniden düşeceğini bildiriyor. Ancak bu düşüş şimdilik kısa süreli olacak. Pazartesi günü itibariyle ilimizde en düşük hava sıcaklığının 17 derece olması ile birlikte yağışlı havanın hakim olması beklenirken perşembe günü itibariyle 25 dereceleri ardından 30 dereceleri bulacak.

Düzce Valiliği ise gelen son bilgileri Düzcelilerle paylaştı. Yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Pazartesi (30.09.2024) gününden itibaren ülkemizi etkilemesi beklenen serin ve yağışlı sistemin etkisiyle hava sıcaklıklarının kuzeybatı bölgelerimizden başlayarak, kuzey kıyılarımızda 4 ila 8 derece, iç kesimlerde ise 12 ila 15 derece düşeceği tahmin edilmektedir.

Soğuk havanın pazartesi günü bölgemiz genelinde etkili olduktan sonra perşembe günü bölgemizi terk edeceği tahmin edilmektedir.

Söz konusu yağışlı ve soğuk sistemle birlikte; bölgemizde gerçekleşebilecek kuvvetli yağışlar için Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahmin ve uyarılarının takip edilmesi önem arz etmektedir.”

161 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası