Son Dakika

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ MÜDAHALE ETTİ

Yeni Çevre Yolu Çamköy Mevkii’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonrası mahalle sakinleri yolu kapattı. Bölgede sürekli kaza olduğunu öne süren ve taşlı sopalı eyleme başlayan öfkeli kalabalığı Düzce Valisi Selçuk Aslan ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder sakinleştirdi. Vatandaşlara Vali Aslan tarafından eksiklerin giderileceği sözü verildi.

Kaza, dün akşam saat 18.00 sularında Yeni Çevre Yolu Çamköy Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çevre yolunda seyir halinde olan hafif ticari araç, yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan at arabasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araç ve at arabasına yol kenarına savruldu.

Meydana gelen kaza sonucu yaralananlar haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleleri sonrası Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaşanan kaza sonrası, bölgede kavşak çalışmasının olmadığını, araçların çok hızlı gitmesi nedeniyle sık sık kazaların olduğunu öne süren mahalle sakinleri yolu kapattı. Yoldan geçen araçları taşlayan öfkeli kalabalık protestonun dozunu artırınca bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ardından bölgeye gelen Düzce İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, öfkeli kalabalığı sakinleştirmek için yapılanın doğru olmadığını, yolu açmaları gerektiğini ve eksiklerin kısa sürede giderilmesi için gerekli çalışmanın başlatılacağını söyledi.

Son olarak bölgeye gelen Düzce Valisi Selçuk Aslan, taleplerini ve isteklerini dinlediği öfkeli kalabalığa bölgede gerekli önlemlerin alınacağının sözünü vererek evlerine yönlendirdi.

177 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası