Son Dakika

VALİ ASLAN TÜM DÜZCELİLER’İN KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm Düzceliler’in ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, bayramların kırgınlıkları sonlandırmak için önemli fırsatlar olduğuna dikkat çekerek, “Bu bayramın da aramızdaki sevgi ve saygıyı daha da derinleştirmesini dilerim” ifadelerinde bulundu.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, bir mesaj yayımlayarak tüm Düzceliler’in ve İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.

“Bayramlar, kırgınlıkları sonlandırmak için önemli fırsatlardır”

“Güzelliklere, iyiliklere ve mutluluklara vesile olması dileğiyle Kurban Bayramımız, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirsin. Bayramımız mübarek olsun” diyen Vali Aslan, mesajına şöyle devam etti:

“Sevinçlerin ve mutlulukların paylaşıldıkça çoğaldığını, yaşanan acıların ise birlikte omuz verildiğinde hafiflediğini biliriz. Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bu mübarek günler, aynı zamanda küskün yürekleri barıştırmak, kırgınlıkları sonlandırmak için önemli fırsatlardır. Kadim geleneğimizde bayramlar; aile bağlarını kuvvetlendirme, mazlumların yüzünü güldürme ve dostlukları pekiştirme adına eşsiz bir imkan sunmaktadır. Bu bayramın da aramızdaki sevgi ve saygıyı daha da derinleştirmesini dilerim. 

“Yola çıkacak vatandaşlarımız trafik kurallarına uysun, dikkatli olsun”

Bayram dolayısıyla yola çıkacak vatandaşlarımızdan, kendilerinin, sevdiklerinin ve başkalarının canını tehlikeye atacak adımlardan kaçınmalarını, trafik kurallarına uymalarını ve dikkatli olmalarını rica ediyorum. 

“Kahraman güvenlik güçlerimize minnettarlığımı sunuyorum”

Bu bayram gününde vatanımızın bekası, milletimizin huzur ve esenliği için sınırlarımız içinde ve dışında görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize, bayram boyunca da görevlerini titizlikle yerine getirecek olan kamu görevlilerimize minnettarlığımı sunarken, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Bayramınız kutlu olsun”

73 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası