Son Dakika

VALİ ASLAN BAŞKANLIĞINDA “HUZUR TOPLANTISI” YAPILDI

Düzce Valisi Selçuk Aslan başkanlığında, emniyet ve mahalle muhtarlarının katılımıyla “Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Aslan, katılımcılardan kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması için destek istedi.

Düzce Valisi Selçuk Aslan başkanlığında, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, emniyet mensupları ve merkez ilçe mahalle muhtarların katılımıyla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde “Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı” gerçekleştirildi.

Yenikent Polis Karakolu’nda gerçekleştirilen toplantıda vatandaş ve muhtarlardan kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması için desteklerini isteyen Vali Aslan, emniyet ve asayiş uygulamalarında son bir yılı değerlendirdi.

Her suç çeşidiyle mücadelede olumlu bir görünümde bulunulduğunu belirten Vali Aslan, “Olumsuz bir durum fark ederseniz, 112’yi arayarak bizlere bildirin. Sizler bizim gözümüz kulağımızsınız. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla kamu düzeni ve güvenliği için birlikte çalışıyoruz. Bizlere intikal eden her bilgiyi en ince detayına kadar inceliyoruz ve huzurun sağlanması için gerekli tüm adımları atıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Haber Merkezi

73 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası