Son Dakika

TÜRKİYE İŞ BANKASI 100 YAŞINDA!

İş Bankası Düzce Şubesi çalışanları, bankanın kuruluşunun 100.yılı etkinlikleri kapsamında, bankayı bizzat sermaye koyarak kuran Mustafa Kemal Atatürk’e minnetini göstermek adına Anıtpark Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk milli bankası olarak doğan İş Bankası, 26 Ağustos 2024 tarihi itibariyle 100. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

26 Ağustos 1924 tarihinde zorlu koşullarda 2 şube, 37 çalışan ve 1 milyon lira sermayeyle yola çıkan banka bugün, 20 bin çalışanı ve 1042 şubesi, 285 milyar liralık öz kaynak büyüklüğü ile ikinci yüzyılına adım atıyor.

Bu kapsamda çeşitli etkinliklerle yeni yüzyılına ‘merhaba’ diyen bankanın Düzce Şubesi, sabahın ilk saatlerinde Anıtpark Meydanı’nda Atası’nın huzuruna çıkarak çelenk bıraktı. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizzat sermaye koyarak kurduğu banka çalışanları O’na olan minnetini göstermek adına saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’mızı okudu.

İş Bankası Düzce Şube Müdürü Oğuz Kaan Yüksel ise, 81 ilin şube müdürü ile birlikte Anıtkabir’de gerçekleştirilen tören ve kutlamalara katılım sağladı.

Haber Merkezi

176 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası