Son Dakika

SÜBEKÇİ: GELİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPALIM!

AK Parti Gümüşova Belediye Başkan Adayı Kenan Sübekçi Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Gümüşova’ya hizmet etme arzusuyla bir yola çıktığını belirten Sübekçi, “Gelişmiş altyapı projeleri, sürdürülebilir çevre politikaları, yenilikçi eğitim ve sağlık hizmetleri ile Gümüşova’mızı geleceğe taşımak istiyorum” ifadesinde bulundu.

AK Parti Gümüşova Belediye Başkan Adayı Kenan Sübekçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilçe halkına seslendi.

“Hizmet Etme Arzusuyla Dolu Bir Kalple Sizlerle Bir Adım Atmak için Karşınızdayım”

Hepimiz bu toprakların birer parçasıyız diyen Sübekçi, “Her birimizin hayali, yaşadığımız bu coğrafyayı daha yaşanılır, daha güvenli ve daha gelişmiş bir yer haline getirmek. Bugün, bu hayali gerçeğe dönüştürme yolculuğunda sizlere hizmet etme arzusuyla dolu bir kalple sizlerle bir adım atmak için karşınızdayım.” ifadesinde bulundu.

“Gümüşova’yı Daha Yaşanılabilir Bir Hale Getirebiliriz”

Türkiye Yüzyılında, Gümüşova’nın da parlayan bir yıldız olarak yerini alması için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirten Sübekçi, şöyle devam etti:

“Gelişmiş altyapı projeleri, sürdürülebilir çevre politikaları, yenilikçi eğitim ve sağlık hizmetleri ile Gümüşova’mızı geleceğe taşımak istiyorum. Bunu yaparken en büyük gücüm sizlersiniz. Sizlerin fikirleri, önerileri ve enerjisi ile Gümüşova’yı daha yaşanılabilir bir hale getirebiliriz.

“Gümüşova’nın Mutluluğu ve Refahı için Çalışacağım”

Gümüşova’nın her bir sokağında, her bir evinde yaşayan insanların mutluluğu ve refahı için çalışacağım. Birlikte, daha yeşil, daha dinamik ve daha yenilikçi bir Gümüşova inşa edeceğiz. Çünkü biz, büyük hedeflere ulaşabilecek bir toplumuz. Ve ben, bu hedeflere ulaşmada sizlerle birlikte yürümek için buradayım.”

“Yarının Gümüşova’sını İnşa Etmek için Sizlerin Desteğini Bekliyorum”

Gelin, Türkiye Yüzyılında Gümüşova’mız için yeni bir başlangıç yapalım. Yarının Gümüşova’sını bugünden inşa etmek için sizlerin desteğini ve inancını bekliyorum. Birlikte çalışarak, birlikte başaracağız. Yeni ufuklara doğru, hep birlikte!”

209 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası