Son Dakika

SMMM KAHVALTI ORGANİZASYONUNDA BULUŞTU

Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri, düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. E-Logo ve WebAdası Bilgi Teknoloji’lerinin işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyonda yeni teknolojiler ile muhasebenin entegre edilmesi ve e-fatura süreçleri konuşuldu.

Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, WebAdası Bilgi Teknolojileri işbirliği ile düzenlenen kahvaltı organizasyonunda üyeleri ile bir araya geldi.

Yoğun bir dönem geçiren mali müşavirler adına gerçekleştirilen organizasyona Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Birol Aksu ve WebAdası Bilgi Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Beytullah Özenir katıldı.

Sektör hakkında işbirliği yapmak amacıyla düzenlenen organizasyonda yeni teknolojiler ile muhasebenin entegreli bir şekilde ilerleyebilmesi ve e-fatura süreçleri konuşuldu.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, programda yaptığı konuşmada, tüm serbest muhasebeci ve mali müşavirlere çalışmalarında başarılar diledi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ise, “Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın nazik davetinde meslek grubu temsilcisi hemşehrilerimizin konuğu olduk. Bu güzel buluşmaya vesile olan oda başkanı, üyeler, ELogo ile WebAdası’na teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerinde bulundu.

97 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası