Son Dakika

KELEŞ SIKI ÇALIŞIYOR

İYİ Parti’nin Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, yürüttüğü yoğun seçim çalışmaları kapsamında partisinin istişare kurulu toplantısı sonrası vatandaşla bir araya geldi.

İYİ Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel ve mahalli idareler seçimi öncesinde yürüttüğü kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda kapı kapı gezen Keleş vatandaşla yakın temasını sürdürüyor.

Sıkılmadık el bırakmamaya olan kararlı duruşunu bozmayan Keleş, seçimin dengesini değiştirmekte ısrarcı.

Bu kapsamda partisinin istişare kurulu toplantısının ardından sokağa inen Keleş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Partimizin seçim politikaları ve kazanma yolunda güçlü adımlar atmak üzere sizlerle yüz yüze buluşup, Düzce’mizin ihtiyaçlarını yerinde görmek ve doğrudan sizlerden gelen talepleri dinlemek bizim için büyük bir önem taşıyor.

Sokak sokak, ev ev dolaşarak, sizlerin günlük yaşamınıza dokunabilmek, sorunlarınızı dinleyerek çözüm yollarını birlikte bulmak amacıyla buradayız. Her birinizin görüşleri bizim için değerlidir ve bu süreçte birlikte çalışarak, Düzce’mizi daha yaşanabilir kılma yolunda adımlar atacağımıza olan inancımızı bir kez daha vurguluyoruz.

Sizlerden gelen geri bildirimlerle, daha sağlıklı, güvenli ve gelişmiş bir Düzce için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.”

 

202 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası