Son Dakika

KÖPRÜLER BU HIZLA SEÇİME KADAR BİTER

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde yeniden seçilmek adına çalışmaları hızlandıran Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Asar Deresi üzerindeki köprü çalışmasını hızlandırdı. Yaklaşık 2 yıldır süren ancak son haftalarda gözle görünür bir ivme kazanan proje için vatandaşlar “Seçim mi yaklaşıyor ne?” eleştirilerinde bulundu.

2019 yerel seçimlerinin ardından Düzce’nin çehresini değiştirmek adına kolları sıvayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeniden seçilmek adına tüm şartları zorluyor. Düzce Belediyesi’nin Asar Deresi Rekreasyon Projesi kapsamında yaklaşık 2 yıldır süren köprü imalatı çalışması sona erdiğinde şehrin iki yakası arasındaki farkın kapanması ve Düzceli vatandaşlara yeni bir yaşam alanı oluşturulması hedefleniyor.

2 yılın sonunda ilk köprü ortaya çıktı

İki adet köprünün Asar Deresi üzerine yerleştirilmesi planlanan ve 2 yılın sonunda, ancak ilk köprünün kemeri geçici halatlarla yerleştirildi. Şehrin kuzey ve güney yakasına ivme kazandırması hedeflenen projede ikinci köprü için imalat hazırlıklarına ise başlanıldı.

“Seçim mi yaklaşıyor ne?”

Yapılan çalışmalara ilişkin Düzce Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına ise vatandaşlardan çok sayıda yorum geldi. Kimi vatandaş memnuniyetini belirtirken, kimi ise çalışmanın uzun sürmesi ve harcanan paranın gereksiz olduğunu öne sürerek “2 yıldır bitmeyen proje son 2 ayda hızlandı”, “Seçim mi yaklaşıyor ne?” gibi ifadeler kullanarak sitem etti.

Trafik sorunu vatandaşı canından bezdirdi

Öte yandan çalışması uzun süredir devam eden Asar Deresi Rekreasyon Projesi nedeniyle Mimar Sinan ve Gazhane Caddesi üzerinde artık yaka silktiren bir trafik sorunu yaşanıyor. Özellikle akşam saatlerinde artan trafik çilesi vatandaşları canından bezdirdi.

Şehir merkezinin çehresini olumlu yönde değiştirip güzelleştirmek adına yapılan çalışmalar takdirle karşılanması gerekirken uzun soluklu olması ve vatandaşların konforunu etkilemesi nedeniyle de eleştiri oklarının merkezi olmaktan kaçamıyor.

201 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası