Son Dakika

SEÇİM KAZANMAYA ODAKLILAR

Sosyal medyada dolaşan AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün arasında yaşanan kavga iddialarına cevap gecikmedi. Özlü ve Şengüloğlu bir ziyarette gülerek verdikleri poz ile aralarında bir sorun olmadığını gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde bir sosyal kullanıcı kendi hesabında AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü arasında bir kavga çıktığını ve tarafların da kavgaya karışması nedeniyle ortalığın savaş alanına döndüğüne ilişkin bir video yayınlamıştı.

Yapılan paylaşımın ardından H6 Medya haber merkezimiz AK Parti kaynaklarından, yayınlanan videonun Düzce’den olmadığı ve iddiaların gerçeği yansıtmadığını teyit edip kamuoyu ile paylaşmıştı.

İl Başkanı Şengüloğlu ve Belediye Başkan Adayı Özlü arasında bir sorun olmadığı, teşkilatların uyum içerisinde sadece seçim çalışmalarına odaklanıldığı da bildirilmişti.

Dün gerçekleştirilen fabrika ziyaretleri kapsamında Sarsılmaz Silah Fabrikası’nı ziyaret eden Özlü ve Şengüloğlu burada çekilen bir fotoğrafla iddiaların asılsız olduğunu doğruladı. Gülerek verdikleri pozla objektiflere yansıyan ikili seçim çalışmalarına tam gaz devam ettiklerini ve aralarında bir sorun olmadığını açık bir şekilde ifade etti.

107 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası