Son Dakika

ÖZCAN’IN GEREKSİZ ÇIKIŞLARI ÖZLÜ’NÜN SABRINI TAŞIRDI

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki gerilim artarak devam ediyor. Son olarak Özlü’nün Düzce’yi kasabaya çevirdiğini iddia eden Akçakoca’yı elinden almak gibi gereksiz bir çıkış yapan Özcan’a, Başkan Özlü, “Senin düşük seviyene inmemek için gerçekten çok çabalıyorum. Biliyorum senin kafa bu işlere, ihracata, üretime falan basmaz. Senin aklın başka yerlerde. Bırak elimizden herhangi bir şey alma hayallerini de, sen Bolu’ya ne verdin ona bak” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında geçtiğimiz pazar günü başlayana “Bolu Dağı mı, Düzce Dağı mı?” tartışması her geçen gün büyüyor. Öyle ki ulusal basına kadar ulaşan bir tartışma konusu hasıl oldu.

Ancak unutulmamalıdır ki siyasi tartışmalarda yaşanan nezaketsizlik bir toplumun ya da topluluğun temsilidir. Her şey unutulabilir ama taraflar arasında yaşanan anlaşmazlıklardaki saygısız üsluplar ısıtılıp ısıtılıp temcit pilavı gibi masaya konur.

Bu da öyle bir konu olarak ne yazık ki kalacak. Mevzuda kazanan kim olursa olsun, Özlü’nün karşısında had bilmeyen, büyük büyük laflar eden bir Tanju Özcan Başkan faktörü var…

“Düzce’yi kasabaya çevirdin. Boş gündem oluşturma, alırım Akçakoca’yı elinden”

Son olarak Özlü’ye cevaben X sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Özcan, “Sayın Dr. Faruk Özlü Bolu dağı adı üstünde Bolu’nun dağıdır. Akıllı ol derken boşuna demedim! Artık Bakan değilsin… Eski ilçemiz Düzce’yi kasabaya çevirdin! Bu başarısız hareketlerle AKP’nin kalesi olan Düzce’yi türkücüye kaybediyordun! Boş gündem oluşturma, işine bak!! Alırım elinden bak Akçakoca’yı!” iddiasında bulundu.

“Senin düşük seviyene inmemek için gerçekten çok çabalıyorum”

Bunu gören Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de facebook hesabından yaptığı açıklama ile Özcan’a bir cevap verdi.

“Tanju Özcan… Senin düşük seviyene inmemek için gerçekten çok çabalıyorum” diyen Özlü, şöyle devam etti:

“Yalnız sendeki bu ‘Akçakoca takıntısını’ çözmeye başladım! Bir ara çık gel bu tarafa. Ama gelirken aracını şoförün kullansın. Anladın sen onu!

“Biliyorum senin kafa bu işlere, ihracata, üretime falan basmaz. Senin aklın başka yerlerde”

Sana bir ara ‘belediyecilik dersi’ vermeyi de çok isterim. Anlamazsın ama Belediyeler şehirlerin lokomotifidir. Mesela kasaba dediğin Düzce; Bolu’nun iki katı üretip, 2 milyar dolarla Türkiye’de ilk 20’de ihracat yapıyor. Ayrıca bu kasabanın! nüfusu Bolu’dan 70 bin fazla. 35 bin üniversite öğrencisi ve üretimin dinamosu 5 tane OSB’si var. Ve biz Düzceli kardeşlerimle el ele vererek, tüm bunları son 20 yılda başardık. İşte sen bu yüzden Düzce’ye patolojik bir takıntı besliyorsun, korkuyorsun, stres yapıyorsun. Ama tabi Düzce’den korkmakla sen de haklısın. Korkma, sadece öğren ve takipte kal.

Biliyorum senin kafa bu işlere, ihracata, üretime falan basmaz. Senin aklın başka yerlerde.

Bırak elimizden herhangi bir şey alma hayallerini de, sen Bolu’ya ne verdin ona bak.”

136 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası