Son Dakika

KENT PARK’IN HALİ İÇLER ACISI

Düzce Belediyesi’ne ait Kent Park’ın atıl halinden duyduğu üzüntüyü dile getiren bir vatandaş, H6 Medya haber merkezine gönderdiği fotoğraflarla yetkililere seslendi ve “Parka düzenleme yapacakları için dokunmuyorlarmış ama insan hayatı beklemez. Basit bir tamirat zor değil” dedi.

Düzcelilere yeni bir nefes, yeşillikler içerisinde yeni bir dinlenme alanı oluşturmak amacıyla hayata geçirilen Düzce Belediyesi Kent Park’ı, geçtiğimiz yıllardan bu yana şikayet alıyor.

Sorumsuz kişiler tarafından yürüyüş yolları, oturma alanları gibi ahşap malzemelerinin kırılarak zarar verildiği Kent Park’ yetkililer tarafından da sahip çıkılmıyor.

Düzce’yi seven ve sahip çıkan, böyle güzel projelerin de atıl halde bırakıldığını görünce üzülen bir vatandaş tarafından sosyal medya hesabımıza bir şikayet geldi.

Gönderdiği fotoğrafların ardından H6 Medya aracılığıyla yetkililere seslenen vatandaş şu ifadelere yer verdi:

“Belediye 153’ü aradım, yetkili birimlere aktaracaklarını söylediler. İçine düşüp kolayca yaralanmalar yalanabilir. Bu park çok atıl durumda. Yeni bir düzenleme yapılacakmış, o zamana kadar da dokunmuyorlarmış. Ancak insan hayatı beklemez. Basit bir tamirat zor değil.”

79 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası