Son Dakika

GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN YENİ ADIM

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık'ın titizlikle çalışmalarını sürdürdüğü Düzce Gümrük Müdürlüğü için Ticaret Bakanlığı Destek Hizmetleri, Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye Genel Müdürlüğü Yatırım Daire Başkanı Mahmut Çakmak ile Düzce'de bir araya gelindi.

Toplantıda Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Ticaret Bakanlığı Destek Hizmetleri, Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye Genel Müdürlüğü Yatırım Daire Başkanı Mahmut Çakmak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nuri Çelik, Kocaeli Gümrük Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile teknik birimler hazır bulundu.

Düzce'ye yapılması amaçlanan Gümrük Müdürlüğü konumu, idari bina yapısı, kurulum süreciyle ilgili teknik konular ele alındı.

Toplantı sonrasında konuşan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, "Düzce Belediye Başkanımız Faruk Özlü ile yapmış olduğumuz değerlendirme toplantısının hemen sonrasında konunun en önemli muhataplarından biri olan Ticaret Bakanlığı Destek Hizmetleri, Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye Genel Müdürlüğü Yatırım Daire Başkanı Mahmut Çakmak ile Düzce'de bir araya geldik. Düzce'ye kazandırmak istediğimiz Gümrük Müdürlüğü hakkında hem kendileriyle hem de teknik ekiplerle istişarelerde bulunduk. Süreci hızlandırma gayretindeyiz. Düzce Belediye Başkanımız Sayın Faruk Özlü önderliğinde, İnşallah en kısa zamanda ilimize Gümrük Müdürlüğü'nü kazandırmış olacağız. Gümrük Müdürlüğü girişimlerinin başından bu yana büyük gayretle çalışan Düzce Belediye Başkanımız Sayın Faruk Özlü'ye emekleri için tekrar teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Heyet, toplantı sonrasında Konuralp Antik Kentini ve bazı diğer turizm alanları ziyaret etti. Ziyaretlerde Düzce'nin sanayi kenti olmasının yanın sıra ciddi bir turizm potansiyeline de sahip olduğu belirtildi.

İHA

45 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası