Son Dakika

GÜLOĞLU HAKKINDAKİ İDDİALARA YANIT VERDİ

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hakkındaki iddialara yanıt verdi. Güloğlu, “Pankartlarımızı yırttılar, bayraklarımızı indirdiler ve iftira atmaktan hiç korkmadılar ve milletimiz için çantada keklik hakaretinde bulundular” dedi.

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdürürken, yürüttüğü kampanya sırasında yaşanan hadiselerle de gündem oluyor.

Özellikle sanatçı kimliği ile Düzce’yi bilmediği ve faydasının olmayacağı yönünde eleştirilere maruz kalan Güloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gittiği her mahalle ve ziyarette alanı adeta miting meydanına çeviriyor.

Bu gelişmeler yaşanırken Güloğlu, hakkında çıkan bazı iddialara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla cevap veriyor.

“Tertemiz geçmişimde ayıp arar oldular”

Son soru cevap videosunda 30 yıldır yüzlerce ve hatta binlerce röportaj ve televizyon programına katıldığını dile getiren Güloğlu, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Çareleri tükenenler ve seçimi kaybettiklerini görenler; tertemiz geçmişimden ve lekesiz bir sanatçıdan, yüreklerinde birikmiş pislikler gibi bir ayıp arar oldular.

“Vatandaşı çantada keklik gördüler”

Hep dediğim gibi pankartlarımızı yırttılar, bayraklarımızı indirdiler ve iftira atmaktan hiç korkmadılar ama kendi afişlerine el uzatmadılar ve milletimiz için çantada keklik hakaretinde bulundular. Hep bir kenara halkımızla alay eder gibi mağdur rolü oynamaya çalıştılar. Ben hiçbir şehirde görmedim ki; güçlü olanın mağdur olduğu bir Düzce’de yaşadığımıza inandırmaya ve bizi kandırmaya çalıştılar.

İşte bu adaletsizlik milletimizin bağrında büyük bir rahatsızlık uyandırdı. Yine söylüyorum: Düzce uyandı! Değişim şimdi başlıyor.”

111 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası