Son Dakika

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BİR İLK

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlara yerleşen öğrencilerin, yurtları, okulları ve şehrin önemli yerlerini daha iyi tanıtabilmek amacıyla sanal tur hizmet sunuyor. İşte detaylar…

Bu yıl üniversiteye başlayacak olan öğrenci ve ailelerinin merakla beklediği Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)’nın başvuru sonuçları açıklandı.

Düzce’de de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren KYK yurtlarının daha iyi tanıtılması amacıyla yurtlara gelecek olan gençler için sanal bir hizmet sunuldu.

İl Müdürlüğü tarafından sunulan hizmet kapsamında öğrenciler, yurtları yakından tanıması amacıyla sanal bir tura çıkartılıyor.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 10 bin 468 öğrenci kapasiteye sahip 10 yurt ile yeni eğitim-öğretim dönemine hazır. Öğrencilere bir aile sıcaklığında barınma imkânı sunmak için gereken tüm hazırlıklar tamamlanıyor.

81 ilde bir ilki gerçekleştirerek üniversite okumak için Düzce’yi seçen gençler, yurtları, okulları ve şehrin önemli yerlerini öğrenciler sanal tur ile de gezip keşfedebilecekler.

Öğrenciler https://sanaltur.cekticekiyor.com/viewer/duzce-kyk adresinden sanal turla yurtlar hakkında detaylı bilgilere sahip olabilecek.

49 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası