Son Dakika

GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası kapsamında bu sabah Anıtpark Meydanı’nda çelenk sunumu ile başladı. Kutlamalar hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam edecek.

Her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası tüm Türkiye’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kent meydanlarında halk ile iç içe kutlanacak.

Düzce’de de bu sabah saat 10:00’da Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Anıt Park Meydanına çelenk sunumu töreni düzenlendi. 19 Mayıs’ın 105. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen törene Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yasin Tüfekçi, şube ve kurum müdürleri, antrenörler ve sporcular katıldı.

Öte yandan, hafta boyu Anıt Park Meydanında spor ve kültürel etkinlikler yapılacak. 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da Belediye Önünden Anıtpark Meydanına Fener Alayı Yürüyüşü ve 21.45’de ise Gençlik Konseri olacak.

19 Mayıs Pazar günü ise 10.00’da Çelenk Sunma Töreni, 10.30’da 18 Temmuz Spor Salonu’nda Halk Oyunları, Cimnastik, Güreş, Judo Gösterileri, Şiir Okuma, Özel Eğitim Öğrencileri Ritim Gösterisi, Huzur Evi ve Gençler Korosu, Kick Boks, Okçuluk Gösterisi, Kafkas Yöresi ve Oratoryo gösterisi olacak.

96 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası