Son Dakika

ERDOĞAN BIYIK’TAN ÖZCAN’IN ÇİRKİN SÖYLEMLERİNE KINAMA

Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü arasında çıkan tartışmada, Özlü’nün makul sebeplerle bir talepte bulunduğunu savunarak, “Söyleyecek çok sözümüz varken, seviyemizi bozmamak adına bu ifadeleri seviyesiz, edep ve adap yoksunu olarak değerlendirmekle yetiniyoruz. Ayrıca Özcan’ın bir an önce ayılmasını ve kendine gelmesini diliyoruz” ifadesinde bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki gerilim günden güne artarken, özellikle Özcan’ın çirkin ve gereksiz çıkışlarına kamuoyundan da tepkiler gelmeye devam ediyor.

“Tanju Özcan’ın açıklamalarını hayretle ve ibretle okuduk”

Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık da yaşanan tartışmada, Özlü’nün haklı sebeplerle Düzce Dağı olması iddiasını savunduğunu belirttiği kınama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Düzce Belediye Başkanımız Faruk Özlü’nün haklı ve makul sebeplerle Bolu Dağı’nın Düzce il sınırları içinde olmasından dolayı isminin Düzce Dağı olması önerisi üzerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın açıklamalarını hayretle ve ibretle okuduk.

“Bu ifadeleri seviyesiz, edep ve adap yoksunu olarak değerlendirmekle yetiniyoruz”

Bolu Belediye Başkanı’nın Düzce Belediye Başkanı’mıza ve dolayısıyla Düzce’mize yönelik hakaret içerikli çirkin söylemlerini şiddetle ve esefle kınıyoruz. Söyleyecek çok sözümüz varken, seviyemizi bozmamak adına bu ifadeleri seviyesiz, edep ve adap yoksunu olarak değerlendirmekle yetiniyoruz. Ayrıca Özcan’ın bir an önce ayılmasını ve kendine gelmesini diliyoruz.

“Terapi almasını, ruh ve akıl sağlığına bir an önce kavuşmasını diliyoruz”

Düzce ile Bolu arasındaki kardeşlik bağlarının akıl tutulması yaşadığını düşündüğümüz Tanju Özcan’ın ipe sapa gelmez lakırdılarıyla bozulmayacağına inancımız tamdır.

Lümpen tarzı beyanların hiç kimseye en ufak bir fayda sağlamadığı aşikardır. Tanju Özcan’a ‘akıllı ol’ demiyor, ancak en kısa zamanda uzman bir klinikte terapi almasını, ruh ve akıl sağlığına bir an önce kavuşmasını diliyoruz.

 

65 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası