Son Dakika

DÜZCE’YE 14 HEKİM GELİYOR

Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce'ye 14 hekim kadrosu tahsis edildiğini açıklayan AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, iki ilçede ilk defa çocuk doktorunun hizmet vereceğini söyledi.

Düzce'ye sağlık alanına ilişkin müjdeli bir haber geldi.  AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce'ye 12’si uzman hekim ve 2’si hekim olmak üzere 14 hekim kadrosunun tahsisinin yapıldığını açıkladı

Düzcelilerin sağlık alanında eksiksiz hizmet vermek için çalışmaların sürdüğünü belirten Şengüloğlu “Vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını eksiksiz alabilmesi için tüm çaba ve gayretimizi göstermeye devam ediyoruz. Düzce İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık tesisleri için 117. Devlet Hizmet yükümlülüğü kapsamında 12 uzman hekim, 2 hekim olmak üzere toplam 14 kadro tahsis edilmiştir. 14 hekimimiz şehrimize şimdiden hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Şengüloğlu, Atatürk Devlet Hastanesi’ne 6, Çilimli ve Akçakoca’ya 2, Gölyaka ve Yığılca’ya 1’er hekim atamasının yapılacağını söyledi.

2 İLÇEDE BİR İLK

Kadro tahsislerinde 2 ilçe için de müjde veren Hasan Şengüloğlu, “Sağlık Bakanlığımız sağlık tesislerimiz için çocuk doktorları olmayan Çilimli ve Gölyaka’ya kadro tahsis etti. Bu iki ilçemiz çocuk doktorlarına kavuşacak. İlk defa çocuk doktorları görev yapacak. İhtiyaçlarımızın karşılanması noktasında başta Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu olmak üzere, emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin Yılmaz'a da teşekkür ediyorum" dedi.

Şengüloğlu tahsisi yapılan uzman hekim kadroları ve branşlarını şöyle aktardı: 

ATATÜRK DEVLET HASTANESİ

Göğüs hastalıkları, kardiyoloji, kulak burun boğaz hastalıkları, nöroloji, plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, fizyoloji,

ÇİLİMLİ İLÇE DEVLET HASTANESİ

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Aile Hekimliği

GÖLYAKA İLÇE DEVLET HASTANESİ

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

DÜZCE AKÇAKOCA DEVLET HASTANESİ

İç hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum,

DÜZCE YIĞILCA İLÇE DEVLET HASTANESİ

İç hastalıkları

68 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası