Son Dakika

DÜZCE’DE YENİ BİR İTTİFAK MI KURULUYOR?

DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz sosyal medya hesabından, yerel seçimler öncesinde yürütülen çalışmalara ilişkin ilginç bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşım, Düzce’de yeni bir ittifakın doğduğunun sinyallerini verdi.

Düzce’de çekişmeli geçeceği kaçınılmaz olarak öngörülen 31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler Seçimi öncesinde birçok parti “seçimde ben de varım” iddiasıyla merkez ilçe başta olmak üzere bazı ilçelerde de adaylarını açıklayıp seçim startını verdi.

Caymaz Güçlü Aday

2019 yılında iktidara gelme iddiasıyla kurulan DEVA Partisi’nin Düzce Kurucu İl Başkanı Murat Caymaz’ın seçime girip girmeyeceği merak konusuydu. Gerek iktidar partisinin, gerek muhalefet partilerinin adaylarından memnun olmayan vatandaşın aday arayışına, Düzce’de yıllardır yaptığı temiz siyasetle adından söz ettiren Caymaz’ın güçlü bir alternatif olacağı konuşuluyor.

Üç Siyasi Parti İl Başkanı Bir Araya Geldi

Bu söylentilerin ardından Caymaz dün akşam partisinin Milletvekili İdris Şahin, Kurucu Üye Metin Kaşıkoğlu, Gelecek Partisi Düzce İl Başkanı Vildan Tokaliç, Demokrat Parti Düzce İl Başkanı Mithat Ceylan ve parti üyelerinin katılımıyla kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildiğini duyurdu.

“Yerel Seçimlere İlişkin İstişarelerde Bulunduk”

Caymaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“DEVA Partisi Düzce İl Başkanlığı olarak yaklaşmakta olan yerel seçimlere ilişkin istişarelerde bulunduk. Bu akşam bizlere eşlik eden Genel Başkan Yardımcımız Sayın İdris Şahin'e, parti kurucularımızdan ve önceki dönem Düzce Milletvekilimiz Sayın Metin Kaşıkoğlu'na, Gelecek Partisi Düzce İl Başkanı Sayın Vildan Tokaliç'e, Demokrat Parti Düzce İl Başkanı Sayın Mithat Ceylan'a ve kıymetli teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”

Adaylığının Desteklenmesi Kaçınılmaz Olur

Öte yandan daha önce Düzce Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış, “Düzce’ye hizmet” anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğü dönemde şaibeli hiçbir işte imzası olmayan Caymaz, ortak bir aday olarak çıkarsa diğer parti il başkanlarının ve parti mensuplarının kendisini desteklemesi kaçınılmaz olur.

411 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası