Son Dakika

“DÜZCE DAĞI” ISRARININ KOKUSU ORTAYA ÇIKTI

Bolu Dağı’nın, Düzce Dağı olması konusundaki ısrarın akıbeti ortaya çıktı. Düzce’nin, il olduğu ilk yıllarda cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile sınırlarımıza katılan bazı yerlerin mahkeme kararı ile Mudurnu Taşkesti’ye veriliyor. Konuyla ilgili yapılan bir toplantıda ise Düzce Bürokrasisinin bu noktada sessiz kalmayı tercih ettiği öğrenildi.

Bolu Dağı mı, Düzce Dağı mı kavgasının akıbeti ortaya çıktı… Bizimkiler Dimyat’a pirince giderken eldeki bulgurdan olmak üzere olduğu için Bolu Dağı’nın peşine düşmüş meğer…

Geçtiğimiz günlerde Valilik Konağı’nda çok önemli bir toplantı yapıldığı ortaya çıktı. Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Milletvekili ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir, kooperatif başkanları ve bazı muhtarların da yer aldığı kalabalık toplantıda ilginç bir mahkeme kararı gündeme getirildi.

Elimizdekileri sessizce Bolu’ya veriyoruz

2000-2007 Dönemi Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer döneminde çıkartılan Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Kardüz-Pürenli-Balıklı Yaylalarında bulunan 10 bölgeden 2’si Düzce’ye, 8’i ise Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti’ye geçiyor. Bu bölgeler haricinde kalan ve Gölyaka içme suyu şebekesinin de içinde bulunduğu 16 bin hektarlık alan da Mudurnu Taşkesti’ye geçiyor.

Düzce Bürokrasisi çalışmıyor!

Bizimkiler ise süreci mahkeme taşıyor. Toplantının gündeminde konuşulan bu konunun ardından da mahkemeden çıkacak sonucun beklenmesine karar veriliyor. Mahkeme kararından çıkacak sonucun Bolu’nun lehine olması da kaçınılmaz bir gerçek. Özet olarak, Düzce Bürokrasisi Düzce’yi kaderine terk etmiş, çalışmıyor!

967 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası