Son Dakika

DEVA’DAN DİKKAT ÇEKEN SEÇİM KAMPANYASI

Mizahi bir hiciv tarzıyla siyasi arenada başlattığı seçim kampanyasının dikkat çekmesi kaçınılmaz olan DEVA Partisi, “Buraya ‘Bakan’ yok mu?” diyerek açtığı sosyal medya hesabı ile Düzce’nin sorunlarını öne çıkarıyor. Çözüm noktasında ürettiği projeleri ilerleyen günlerde açıklaması beklenen partinin seçimi kazanmaya odaklandığı görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleştirilen lansmanda DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Murat Caymaz seçim çalışmalarını başlattı.

Düzce teşkilatı ise çalışmalar kapsamında Düzce’nin problemlerine dikkat çekmek amacıyla dikkat çekici bir seçim kampanyası başlattı. Çalışmanın ismi de oldukça manidar: Buraya “Bakan” yok mu?

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr, Faruk Özlü üzerinden devam eden “Bakan Bey” tartışmalarına dikkat çeken parti, mühim olanın Düzce’nin ihtiyaçlarına bakan değil çözüm üreten bir belediye anlayışının olması gerektiğine odaklanıyor.

Siyasi arenalarda görmeyi özlediğimiz mizahi bir hiciv tarzıyla kamuoyunun dikkatini çekmesi kaçınılmaz olan çalışma, Düzce’nin problemlerini ortaya çıkartıyor. Çözüm noktasında ise “Sözünden Caymaz” sloganıyla seçim kampanyası yürütecek olan Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz olduğunu vurguluyor.

157 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası