Son Dakika

ÇOK YAKINDA LANSMANI YAPILACAK

Düzce’nin önde gelen inşaat firmalarından biri Akınlar Mahallesi’ne alışveriş merkezi yapıyor. Dünya ve Türkiye’nin önde gelen markalarının yer alacağı alışveriş merkezi lansmanının herhangi bir aksaklık olmaması halinde yakın zamanda yapılacağı da gelen bilgiler arasında.

Düzce’ye dev bir açık hava alışveriş merkezi geliyor… Akınlar Mahallesi’nde bulunan bölgede bir süredir inşaatı süren alanın firma tarafından alışveriş merkezi olmasına karar verildi.

Dev yatırım için lansman için gün sayıyor

Düzce’nin önde gelen inşaat firmalarından birinin önce oto galeri olarak tanıtımını yaptığı ancak sonrasında dünya markaları ile anlaşmalarını tamamlayarak alışveriş merkezi olması noktasında dev bir yatırım için kollarını sıvadığı ve çok yakında proje lansmanının yapılacağı öğrenildi.

2025 yılının mart ayında kapılarını açacak

Bölgeye kazandırdığı vizyonun ardından ilimizin en büyük ihtiyaçlarından olan alışveriş merkezini de Düzce ve bölge halkının hizmetine sunacağı öğrenilen firmanın, alışveriş merkezinin kapılarını ise 2025 yılının ikinci çeyreğinde açmayı öngördüğü de gelen bilgiler arasında.

Yeni bir yaşam alanı oluşturacak

Öte yandan firma, alışveriş merkezi alanı ile bütünleşecek şekilde aradan geçen yolun diğer tarafına yaptığı proje ile de Düzce’ye yeni bir ticari aks kazandıracak.

1024 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası