Son Dakika

ÇİLİMLİ’DE MUHSİN YAVUZ’LA DEVAM

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel ve mahalli idareler seçimi öncesinde AK Parti’nin Gümüşova’da Kenan Sübekçi, Gölyaka’da Fazlı Koç ile yarışa gireceği konuşulurken Çilimli’de ise 3 dönemdir koltuğu kimseye kaptırmayan mevcut Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ile devam edeceği gelen kulis bilgileri arasında…

İlçe Adayları Değişebilir

Yaklaşan yerel ve mahalli idareler seçimi öncesinde adaylık yarışı devam ediyor. Seçim çalışmalarına uzun bir süre önce start veren ancak ilçe adayları henüz açıklanmayan AK Parti’nin birçok il ve ilçede mevcut belediye başkanları ile adaylık noktasında yoluna devam edeceği konuşulurken Düzce’nin ilçe adaylarında ise değişime gidebilir.

Gümüşova’ya yeni soluk

Düzce’de aday belirleme ve gösterme süreçlerinde birçok partinin zorlandığı ilçe konumunda olan Gümüşova’da AK Parti, son yerel seçimlerde belediye başkanlığı koltuğunu MHP’nin adayı Muharrem Tozan’a kaptırmıştır. İlçede bu kez AK Parti’nin kimi aday göstereceği ve bayrağı yeniden alıp alamayacağı merak edilen konulardan olmakla birlikte konuşulan sürpriz bir isim mevcut.

Başarılı iş insanı ve mevcut Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Sübekçi’nin AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı olarak gösterileceği gelen bilgiler arasında netleşmeyi bekliyor.

Öte yandan Gümüşova’da ismi sadece aday olarak konuşulmamakla birlikte vatandaşın da Sübekçi’yi belediye başkanı olarak görmek istediği biliniyor.

En Merak Edilen İlçede Fazlı Koç Konuşuluyor

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde mevcut belediye başkanları ile seçime gireceği iddia edilen AK Parti’nin Gölyaka adayı, Düzce’de en merak edilen ilçe olarak bayrağı kimseye kaptırmıyor. Partinin ise Gölyaka’da farklı bir isimle yoluna devam edeceği gelen kulis bilgileri arasında... Partinin çeşitli yönetim kademelerinde sorumluluk üstlenen ve son seçimde İl Genel Meclisi’ne girerek Meclis Başkanlığı görevine gelen Fazlı Koç ismi kuvvetli adaylar arasında gösteriliyor.

Çilimli’de Muhsin Yavuz’la Devam

AK Parti’de Düzce’nin başarılı belediye başkanlarından Muhsin Yavuz üç dönemdir kural bozmadan Çilimli’de vatandaşın teveccühünü görerek seçiliyor. İlçenin çehresini değiştiren ve önemli işlere imza atan Başkan Yavuz AK Parti’nin yeni dönemde de vazgeçmeyeceği adaylardan olacağı gelen kulis bilgileri arasında.

462 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası