Son Dakika

CHP DÜZCE'DE SEÇİM STARTINI VERİYOR!

CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, partisinin Düzce Belediye Başkan Adayı Sedat Çelik ile birlikte Düzce Belediye binası önünden başlayarak seçim startı vereceklerini duyurdu. Dağıstanlı, esnaf ziyaretlerinin planlandığı programa tüm Düzcelileri davet etti.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel ve mahalli idareler seçimi öncesi geçtiğimiz günlerde belediye başkan adayını açıklayan CHP Düzce İl Başkanlığı seçim startını veriyor.

Bu kapsamda Düzce Belediye Binası önünde bir araya gelecek olan partililer CHP’nin Düzce Belediye Başkan Adayı Beyin ve Sinir Cerrahı Operatör Dr. Sedat Çelikel ile birlikte esnaf ziyaretlerine başlayacaklarını duyurdu.

CHP Düzce İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan ve vatandaşların da davet edildiği paylaşımda İl Başkanı Özcan Dağıstanlı şu ifadelere yer verdi:

“29.01.2024 pazartesi günü (bugün) saat 14:00'da Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Belediye Başkan Adayımız Beyin ve Sinir Cerrahı Operatör Dr. Sayın Sedat Çelikel İle birlikte Düzce Belediye Binası önünden seçim startı verilecek olup, esnaf ziyareti yapılacaktır. Tüm Düzceli hemşehrilerimiz davetlidir.”

98 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası