Son Dakika

BEYKÖY 1.OSB VE BİRÇOK KÖYE HİZMET VERECEK

Beyköy 1.OSB’nin yanı sıra Develi, Çakır Hacı İbrahim, Kutlu ve Konaklı Köyleri’ne hizmet verecek olan İstiklal OSB Jandarma Karakol Komutanlığı düzenlenen törenle açıldı.

Düzce ve ülke ekonomisine katkı sağlayan, farklı ölçeklerde 74 fabrika ile 7 bini aşan çalışanın yer aldığı Beyköy 1. Organize Sanayi Bölgesi’nin yanı sıra Develi, Çakır Hacı İbrahim, Kutlu ve Konaklı Köylerine asayiş ve güvenlik hizmetinde bulunacak İstiklal OSB Jandarma Karakol Komutanlığı düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Tetik, Düzce Üniversitesi Rektörü Nedim Sözbir, Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak ve jandarma personeli katıldı.

Törende konuşan Düzce Valisi Selçuk Aslan, “Türkiye Yüzyılı” vizyonuna uyumlu, tüm paydaşlar ile koordinasyon içinde, her türlü suç ve suçluya “0” tolerans duygusuyla hareket ettiklerini belirterek, Düzce’de huzurun devamı için gayret ve çalışmalarından dolayı emniyet ile jandarma birimlerine teşekkürlerini iletti.

Kurdele kesiminin ardından Vali Aslan karakol ziyaret ve denetim defterini imzalayarak, karakol telsizinden jandarma teşkilatının 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutladı.

Haber Merkezi

101 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası