Son Dakika

BAŞARILI BAŞKANIN ADI İL BAŞKANLIĞINDA GEÇİYOR

Üç dönem Çilimli Belediye Başkanlığı yapan Muhsin Yavuz’un adı, AK Parti İl Başkanlığı’nda geçiyor. Edinilen kulis bilgisine göre Yavuz’un, teşkilatın başına geçmesi halinde koyacağı ağırlıkla partinin yeniden eski günlerine dönebileceği konuşuluyor.

AK Parti’de 2025 yılı il ve ilçe teşkilatı kongrelerinin eylül-ekim aylarında başlaması bekleniyor. Tarih yaklaşmaya başlayınca kulisler de ısınmaya başladı. AK Parti Düzce İl Başkanlığı için konuşulan isim ise şaşırtmadı…

Edinilen kulis bilgisine göre, üç dönem kuralı nedeniyle yeniden belediye başkan adayı gösterilemeyen Çilimli eski Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’un adı AK Parti İl Başkanlığı’nda geçiyor.

Artık görkemli günleri kalmayan AK Parti İl Teşkilatı’nı, kuruluşundan bu yana partinin içerisinde olan, verilen tüm görevlerde kendisini ispat etmiş bir isim olması ile birlikte teşkilat içerisinde de karşılığı bulunan Yavuz’un, ağırlığı ile partiyi de yeniden toparlayabileceği konuşuluyor.

Aday gösterilmemesinin ardından farklı bir partiden aday olması halinde ilçede tulum sıyırması kaçınılmaz olan başarılı siyasetçi Yavuz’un, tecrübesi ve sakinliği ile teşkilat içerisinde yaşanan anlaşmazlıklara da son vermesi bekleniyor.

221 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası