Son Dakika

BAŞARILI BAŞKAN YAVUZ SİYASETE MOLA VERDİ

Düzce’nin başarılı başkanlarından Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hiçbir partiden ya da bağımsız olarak seçime girmeyeceğini belirtti. Siyasete kısa bir mola verdiğini duyuran Yavuz biraz da sitem ederek, “Halkımız özgür iradesiyle gelişmeleri değerlendirip, iradelerini sandığa yansıtacaktır. Biz doğru olacağız, doğrular da bizi bulacaktır. Gerçekler zamanla anlaşılır.” ifadesinde bulundu.

31 Mart yerel ve mahalli idareler seçimi öncesinde aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılan Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, AK Parti’de üçüncü dönemini doldurduğu gerekçesiyle yeniden aday gösterilmemesinin ardından çeşitli söylentiler ortaya çıkmıştı.

Partisinden istifa etmesi beklenen Başkan Yavuz’un Yeniden Refah Partisi’nden aday olacağı konuşuluyordu.

Çilimli’ye çok sayıda hizmet etmiş, ilçenin gelişimine büyük katkılar sağlamış olan Yavuz’un aday açıklaması sonrası beklenen o hamleyi yapmadı ve sosyal medya hesabından bir kamuoyu açıklaması yaptı.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla 15 yıldır Çilimli halkına hizmet ettim”

Çilimli’ye hizmet noktasında AK Parti bayrağı altında 15 yıldır olduğu gibi hizmete devam edeceğini belirten Yavuz şu ifadelere yer verdi:

“Millete hizmet davasına milli görüş efsane lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamla çıkıp, O'nun rahle-i tedrisatında geçerek ve “halka hizmetin Hakka hizmet" olduğunun idrakiyle yaklaşık 20 yıldır Düzce ve Çilimli'ye hizmet etmekteyim.

Büyük Türkiye Davası'nda dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la 15 yıldır yol arkadaşlığı yapmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyorum. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla 15 yıldır da belediye başkanı olarak Çilimli halkına hizmet ettim.

Bu süreç içinde çocukluk arkadaşım olan ve 15 yıldır belediyede başkan yardımcım olarak görev yapan Yılmaz Yıldız kardeşim partimiz tarafından Çilimli Belediye Başkan adayı gösterilmiştir. Öncelikle kendisine başarılar diliyor ve tebrik ediyorum.”

“Hiçbir partiden ya da bağımsız aday olmayacağım”

15 yıldır Başkan Yavuz’la çalışan AK Parti Çilimli Belediye Başkan Adayı Yılmaz Yıldız’ın kamuoyunda ve partide kabul görmesini kendi başkanlığındaki hizmet tarlasının bir ürünü olarak gördüğüne dikkat çekerek Yavuz, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Bu süreç içinde bana diğer partilerinden belediye başkan adaylığı teklifinde bulunan tüm siyasi parti il başkanlarına teşekkür ediyorum. Hiçbir partiden aday olmayacağım gibi, bağımsız aday olmayı da düşünmüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçek belediyecilik yolunda yapılması gereken hizmetleri gönülden fiili olarak da desteklemeye devam edeceğim.

Çilimli halkının şahsıma gösterdiği teveccüh ve samimiyete gönülden teşekkür ediyorum. Bir bayrak yarışı olarak gördüğümüz hizmet anlayışımızda devraldığımız çıtayı daha yukarılara çıkardığımıza inanıyorum ve bu bayrağı aynı şekilde partimiz iradesiyle aday gösterilen Yılmaz Yıldız'a teslim ediyorum. Çilimli'ye hizmet noktasında partimiz bayrağı altında 15 yıldır olduğu gibi bugün de hizmete devam edeceğiz.”

“Biz doğru olacağız, doğrular bizi bulacak. Gerçekler zamanla anlaşılır””

Düzce ve Çilimli meselelerine asla duyarsız kalmayacağına dikkat çeken Yavuz son olarak siyasete kısa bir mola verdiğine dikkat çekerek, “Halkım ve kamuoyundan tarafıma gösterilen teveccüh ve desteklerden dolayı gönül yoldaşlarımın her birine teşekkür ediyorum. Seçime katılan tüm başkan adaylarına başarılar diliyorum. Çilimli için hayırlısı olsun. Halkımız özgür iradesiyle gelişmeleri değerlendirip, iradelerini sandığa yansıtacaktır. Biz doğru olacağız, doğrular da bizi bulacaktır. Gerçekler zamanla anlaşılır.” ifadesinde bulundu.

215 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası