Son Dakika

AKBULUT GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Yeniden Refah Partisi Gölyaka Belediye Başkan Adayı Bekir Akbulut, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği yoğun mesaisine devam ediyor. İlk olarak ilçedeki kurum amirleri ve personelini ziyaret ederek çalışmalarına başlayan Akbulut, esnaf ve vatandaşla olan yakın temasını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde seçim beyannamesini ilçe halkı ile paylaşan Yeniden Refah Partisi’nin Gölyaka Belediye Başkan Adayı Bekir Akbulut, sahada da varlığını gösterdi.

İlçenin sorunlarına zaten hakim olan deneyimli belediyeci Akbulut, seçilmesi halinde ilk olarak ilçenin öncelikli sorunlarını çözeceğini taahhüt etmiş, yapacaklarını da tek tek sıralamıştı.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için gece gündüz çalışmalarını sürdüren Akbulut, 7’den 77’ye herkesin gönlüne dokunmaya gayret gösteriyor.

Seçim çalışmalarına ilçede bulunan kurum amirleri ve personelini ziyaret ederek başlayan Yeniden Refah Partisi Gölyaka Belediye Başkan Adayı Bekir Akbulut ilçenin sorunlarına ve çözüm noktasında yapılabileceklere ilişkin istişarelerde bulunuyor.

Temas kurduğu her esnaf ve vatandaşa projelerini anlatan ve seçilmesi halinde her birini gerçekleştirmeyi taahhüt eden Akbulut, ilçe halkından destek görmeye devam ediyor.

121 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası