Son Dakika

KEŞİR’İN DÜZCE’YE GELMESİ BEKLENİYOR

AK Parti’nin artık seçim yarışında son düzlüğe girdiği Düzce’de dört gözle açıklanması beklenen ilçe ve belde adaylarına, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’in programına bağlı olarak bugün tebliğ edilmesi ve kamuoyuna duyurulmasının planlandığı öğrenildi.

31 Mart yerel ve mahalli idareler seçimi öncesinde düzenlenen aday tanıtım lansmanında adı açıklanan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ardından gözler, AK Parti’nin merakla beklenen ilçe ve belde adaylarına çevrilmişti.

Doğal aday olan mevcut ilçe ve belde belediye başkanlarının, aday adaylarının ve aday adayı olmayan birçok kişinin isminin geçtiği bu süreçte kazanmak arzusuyla çalışmalarına startı veren AK Parti’nin geçtiğimiz 3 şubat cumartesi günü adaylarını artık belirlediği ancak kimseye tebliğ edilmediği öğrenildi.

2 İlçe ve Belde de aynı isimlerle yola devam

Kulislerde dolaşan bilgilere göre AK Parti’nin Çilimli’de Muhsin Yavuz, Gölyaka’da Yakup Demircan, Beyköy Beldesi’nde Osman Kılıç ile devam edecek.

Gümüşova’da İpi Sübekçi Mi Göğüsleyecek?

En yoğun mesaiyi kaybettiği ilçelere ayıran AK Parti, Gümüşova adayını belirleme sürecinde de titiz davrandı. Bu süreçte kazanabilecekleri adaylarla yola çıkmaya gayret gösteren AK Parti’nin bazı isimlere özellikle yoğunlaştığı da biliniyor. Gümüşova için genel merkeze adı gönderilen mevcut Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Sübekçi’nin yüksek ihtimal ipi göğüsleyeceği söyleniyor.

Yakup Demircan’la Yarışa Giriyor

İktidara geldiği günden bu yana AK Parti’nin kalesi konumundaki Gölyaka’da adı, mevcut belediye başkanından fazla konuşulan ancak aday da olmayan Fazlı Koç’un, “Görev verilirse alır, hakkıyla yaparım” anlayışında çalıştığı biliniyor. Parti içinde ağırlığı olan birçok ismin Fazlı Koç’u istediği konuşulurken Gölyaka’da bir sürpriz olmayarak mevcut Belediye Başkanı Yakup Demircan’la yarışa gireceğinin kesinleştiği kulislerden gelen iddialar arasında.

Duyuru Keşir’in Katılımı İle Yapılacak

Öte yandan adayların,  AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili Ayşe Keşir’in Ankara’da olduğu ve programına bağlı olarak bugün açıklanabileceği öğrenildi. Adaylara tebliğ edilmesi ve Keşir’in katılımıyla gerçekleştirilecek programla duyurulacak aday tanıtımının 6 şubat Salı günü yapılabileceği konuşuluyor.

870 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası