Son Dakika

30 AĞUSTOS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Düzce’de gerçekleştirilecek kutlama programı belli oldu. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Valilik Makamında tebriklerin kabul edilmesi ile başlayacak olan program Merkez Millet Bahçesi ve Bahçeşehir Yeşilvadi’de izlenecek Kurtuluş filmi gösterimi ve havai fişek gösterisinin ardından sona erecek.

Büyük Zaferin 102.yıldönümü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlanacak olması dolayısıyla Düzce’de gerçekleştirilecek olan resmi program ve etkinlikler belli oldu.

Sabah saat 10.00’da Anıtpark’da bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Düzce Valisi Selçuk Aslan, Valilik Makamı’nda tebrikleri kabul edecek. Saat 10.30’da Valilik önündeki İstanbul Caddesi’nde sporcuların, temsili Türk Büyüklerinin, askeri birliklerin, mehteran takımı ve arama kurtarma ekiplerinin tören geçişi sonrası araç korteji yapılacak.

Saat 12.00’da Jandarma Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan kabul töreninin ardından Aziz Şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimizin ruhları için Merkez Büyük Camii’nde Mevlid-i Şerif Programı ve Hatim Duası edilecek.

Saat 20.30’da ise Merkez Millet Bahçesi ve Bahçeşehir Yeşil Vadi’de vatandaşların katılımıyla izlenecek olan Kurtuluş filmi sonrası etkinlikler havai fişek gösterisi ile sona erecek.

75 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası