Son Dakika

15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI BELLİ OLDU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Düzce Valiliği tarafından anma programı hazırlandı. Sabah saatlerinde şehitlik ziyareti ve 15 Temmuz Şehidimiz Ufuk Baysan’ın kabir ziyareti ile başlayacak olan program tüm gün ve gece boyunca Anıtpark Meydanı’nda sürecek. Ardından saat 00:13’de il genelindeki tüm camilerde selalar okunacak. Cami ve minarelerin ışıkları sabah namazına kadar açık bırakılacak.

15 Temmuz hain darbe girişiminin sekizinci yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek anma etkinlik ve programlar belli oldu.

Şehit Ufuk Baysan’ın kabri ve ailesi ziyaret edilecek

Düzce Valiliği tarafından düzenlenen ve il protokolünün katılacağı program saat 10:00’da şehitlik ziyareti ile başlayacak. Saat 10:30’da 15 Temmuz Şehidimiz Ufuk Baysan’ın önce Beyköy’e bağlı Çalıcuma Köyü Mezarlığı’nda bulunan kabri ziyaret edilecek ardından şehidimizin aynı köyde ikamet eden ailesi ziyaret edilecek.

Saat 12:30’da ise öğle namazı öncesi Merkez Büyük Camii’nde şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif programı yapılacak.

Merkez Büyük Camii’nde saat 20:32’de kılınacak akşam namazının ardından Anıtpark Meydanı’na kadar Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü düzenlenecek.

Anma Programları Anıtpark Meydanı’nda devam edecek

Program, Anıtpark Meydanı’nda saat 21:00’da saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okutulması ile devam edecek. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşması canlı olarak izlenecek. Protokol konuşmarı sonrasında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Şehitleri Sancak Koşusu Bayram Teslimi yapılacak.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde darbe girişiminin ilk saatleri olan 00:13’de Düzce İl Müftülüğü tarafından Düzce Genelindeki tüm camilerde Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan 81 ile gelen genelge doğrultusunda selalar okunacak, cami ve minarelerin ışıkları sabah ezanına kadar açık bırakılacak.

55 0

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası