Kategori: Gündem

Hepsini Görüntüle
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ’NE 66 FARKLI ÜLKEDEN GELDİLER

Düzce Üniversitesi Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü tarafından, üniversitede eğitim görmeye hak kazanan yeni uluslararası öğrencilere yönelik düzenlenen “Uluslararası Öğrenciler için Oryantasyon Programı” başlıklı panel gerçekleştirildi.

50 0
BOLU DAĞI’NDA YOĞUN SİS

Türkiye'nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde yoğun sis ve sağanak sebebiyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü.

74 0
BELİRLİ SAATLER ARASINDA KAPALI OLACAK

Düzce’nin trafik bakımından en hareketli noktalarından olan Fiskobirlik Kavşağı, kısmi olarak trafiğe açıldı.

103 0
ANTALYA FUARI İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası(DTSO) olağan Meclis Toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Antalya’da düzenlenecek fuara çok iyi hazırlandıklarını ve bu yıl da Düzce standının fuara damga vuracağını ifade etti.

48 0
ÖZBEKİSTAN İLE DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İMZALANDI

Türkiye-Özbekistan arasında yükseköğretim alanındaki iş birliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen Türkiye-Özbekistan Eğitim Forumu'nun üçüncüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. Programa katılım sağlayan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Özbekistan üniversiteleriyle iş birliği anlaşmaları imzaladı.

59 0
BAKAN TEKİN DÜZCE’DE OKUL AÇILIŞINA KATILDI

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Eleştirilen önemli konulardan biri, yoğun bilgi yüküydü. Bunu da müfredatımızı yüzde 35 oranında sadeleştirerek, çocuklarımızın üzerinden aşırı bilgi verme mantığıyla kurgulanan eğitim yükünü kaldırmış olduk" dedi.

22 0
VALİ ASLAN’DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Düzce Valisi Selçuk Aslan, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Devletimiz, gazilerimize ve şehit ailelerine daima sahip çıkmayı, onlara en iyi şekilde hizmet etmeyi kendine görev bilmiştir. Bugün olduğu gibi her zaman gazilerimizin yanında olacak, onların onurlu mücadelesini gelecek nesillere aktarmak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

61 0
EHLİYETTE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!

Ulaştırma Bakanlığı, 31 Aralık 2024 tarihi itibariyle ehliyet süresi dolan sürücülerin ehliyetlerini yenilemeleri konusunda uyarıda bulundu. Eski tip ehliyetlerini yenilemeyen sürücülere 12 bin TL ceza kesilecek ve bu tarihten sonra ehliyetleri geçersiz olacak.

44 0
Düzce
27C
Parçalı Bulutlu ve Kapalı
3 km/h
0%
54%

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası