Kategori: Yerel Haber

Hepsini Görüntüle
ERBAŞ VE VALİ ASLAN İKRAM ETTİ

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde cuma namazı sonrasında Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Düzce Valisi Selçuk Aslan birlikte vatandaşlara aşure ikramı yaptılar.

24 0
CUMA NAMAZININ ARDINDAN ELLER SEMAYA KALKTI

Mevsim normallerinin üzerinde giden hava sıcaklıkları nedeniyle bugün Düzce genelindeki tüm camilerde Cuma namazı sonrasında yağmur duası edildi.

68 0
ÜRETİMİ HER GEÇEN YIL ARTIYOR

Düzce'de fındığa alternatif ürünlerin üretimi sürüyor. Üretimi yapılan aronya meyvesi fındıktan daha karlı olduğu gözlendi.

87 0
DÜZCE TSO YÖNETİMİNDEN ESKİ BAŞKANLARA VEFA ZİYARETİ

Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, öncek dönem TSO Meclis Başkanlarına bir vefa ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlere ilişkin bir değerlendirmede bulunan Bıyık, “Büyüklerimizden aldığımız bayrağı daha ilerilere taşımayı hedefliyoruz” dedi.

23 0
BALIKÇILARDA YENİ SEZON TELAŞI

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde balıkçılar, 1 Eylül’de başlayacak av sezonu için hazırlıklarını yapıyor. Karadeniz’de balıkçılar bu sezon palamut bolluğu bekliyor.

32 0
ÇEŞMELERDEN AYRAN AKTI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 18 Temmuz 1934 tarihinde Ankara'dan İstanbul'a seyahat ettiği esnada Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı İbrahimağa köyüne yaptığı ziyaretin 90. yılı çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Çeşmelerden ise ayran aktı.

34 0
YAZ KUR’AN KURSLARI DOLU DOLU GEÇİYOR

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaz Kur’an Kursları için camilere giden öğrencilere önce trafik eğitimi verdiler sonrasında ise çocuklara dondurma ikram ettiler.

45 0
ÜNLÜ MÜZİSYEN KLİP ÇEKİMİNİ DÜZCE’DE YAPTI

Ünlü sanatçı Kıraç, son klip çekimini Düzce’nin doğal güzellikleri arasında yer Aydınpınar Şelalesi Tabiat Parkı’nda kamera karşısına geçti. Düzce Belediyesinin iştirak şirketi Beltur tesislerinde konaklayan Kıraç, “Birçok doğal güzelliğin şehirle iç içe olması çok güzel, çok heyecan verici. Gerçekten şelalesi ile suyu ile iklimi ile Düzce çok özel bir yer” dedi.

129 0
Düzce
22C
Sisli
3 km/h
0%
99%

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası