Kategori: Siyaset

Hepsini Görüntüle
MİLLETVEKİLLERİ FINDIK İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Düzce’nin önemli tarım ürünlerinden olan fındık için milletvekilleri bir araya geldiler. AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk “Fındık üreticilerimizi memnun edecek çalışmaları hayata geçirmenin gayretinde olacağız” dedi.

65 0
BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Düzce Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda meclis başkan vekili olarak Ali Dilber seçildi. Ayrıca çeşitli komisyonlarda görev yapacak üyelerin de seçimleri yapıldı.

63 0
GENEL MERKEZİ ZİYARET ETTİLER

MHP Heyetinden Ankara çıkartması… 31 Mart seçimlerinde Düzce’de göreve gelen MHP’li Belediye Başkanları, İl Başkanı İlhami Caboğlu ve partililerle birlikte MHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

53 0
AK PARTİ TEŞKİLATI’NDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

AK Parti Düzce İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı öncesinde il binasında düzenlenen programla teşkilat bayramlaşması gerçekleştirdi. Törende teşkilata hitabeden konuşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “AK Parti Düzce İl Başkanlığı’mızda yol arkadaşlarımızla hasbihâl ettik. Başarının mimarı, yoğun seçim sürecinin emektarları teşkilat üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

136 0
BOĞAZİÇİ MEVCUTTAN VAZGEÇMEDİ

İki beldemizde değişim istenen yer Beyköy oldu. MHP Adayı Ocak, açık ara farkla seçim yarışını Beyköy’de kazanan isim oldu. Boğaziçi mevcuttan vazgeçmeyerek AK Parti Adayı İbrahim Ercan’ı yeniden göreve getirdi.

107 0
AK PARTİ 4 İLÇEYİ ALDI

Düzce’de seçimlerin en çekişmeli geçtiği ilçelerde büyük sürprizler yaşandı. Vatandaşın değişim istediği hemen her yerde bir ilçe hariç sancağı devralan isimlerin tümü değişti. AK Parti 31 Mart seçimlerinde Düzce’de 4 ilçeyi aldı. Adaylar arasında ilçenin adeta tozunu attıran isim açık ara farkla AK Parti Gümüşova Adayı Kenan Sübekçi oldu. Sadece Cumayeri’nde ismin değişmediği seçim yarışında MHP 2 ilçeyi alırken CHP ise 1 ilçeyi alabildi.

436 0
BASIN MENSUPLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, şehrin gözü ve kulağı basın mensupları ile iftar sofrasında bir araya geldi. Kimse ile kavga etmemeye ve siyaseten temiz bir dil kullanmaya kararlı olduğunu vurgulayan Özlü, “Savaşa gitmiyoruz, seçime gidiyoruz. Seçimde aziz milletimiz bir karar verecek. Ben milletimize ve Düzcelilere güveniyorum. Bu seçimde kazanan Düzce olsun” dedi.

94 0
23 NİSAN PARKI’NDA ÖZLÜ’YE YOĞUN İLGİ

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 23 Nisan Parkı’nı ziyaret ederek çocuklar ve aileleri ile sohbet etti. İftar öncesi seçim otobüsü ile vatandaşları selamlayan Özlü, çocuklara oyuncak dağıttı.

102 0
Düzce
22C
Sisli
3 km/h
0%
99%

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası